Ez a termék a falusi HARGITA MEGYÉBŐL származik, melyet nagy szakértelemmel székely emberek hatalmas természet szeretetével erdőben gyűjtött alapanyagokból adalékmentesen kézműves módszerekkel, magas gyümölcs és rosttartalommal készítenek!
A természet igazi ajándéka!
Az Erdei Vörös áfonya nyomelemekben és antioxidánsokban gazdag: kalcium, magnézium, kálium, nátrium, vas,cink foszfor és mangán. Kiemelkedő az A, B, C és az E-vitamin tartalma. Flavionid tartalmának köszönhetően érvédő hatású, csökkenti az infarktus kialakulásának esélyét. Kifejezetten erősíti immunrendszerünket, tisztítja a vért, és a szervezetünket. Fogyasszunk rendszeresen belőle, gyerekeknek mézzel keverve kínálhatjuk.
Erdei Vörösáfonyalé kúra:
Női problémáknál, hugyúti gyulladásnál, felfázásnál, immun és szervezet erősítésére, vérkeringés frissítésére, széles ásványianyag és vitamin pótlására javasolt kúraszerű fogyasztása. Napi 1-2 dl étkezések előtt 20-25 perccel minimum 2 hónapon keresztül. Ajánlott 2-szer, 3-szor egy évben megismételni.
Fogyasztás előtt mindig rázogassuk meg az üveget, hogy a rostok egyenletesen legyenek az üvegben.